Reverse fusion, IPO eller direkte offentlige udbud (DPO), hvoraf den ene er rigtige For dig?

En direkte offentligt udbud er når en virksomhed rejser kapital ved at sælge sine aktier direkte til hvad er refererer til som affinitet grupper, i modsætning til en Børsintroduktion, der sælges af en mægler forhandler til sine kunder og offentligheden gennem andre mægler forhandlere, der har kunder interesseret i at købe aktier i selskabet.
I IPOS har du en fast forpligtelse afsætningsgaranti, hvor underwriters lover at købe værdipapirer for egen regning, hvis de ikke kan sælge dem til kunder.
Bedst-indsats afsætningsgaranti: underwriters garanterer ikke nogen bestemt antal aktier sælges, de blot fungere som mæglere.
I en Børsintroduktion bly underwriter er refererer til som syndikat manager, han holder bogen og opfordrer andre mægler forhandlere til at deltage i syndikat. I en fast forpligtelse afsætningsgaranti, gør en østlige underwriters aftale medlemmer hæfter for enhver usolgte værdipapirer, uanset hvor meget af deres tildeling, de solgte. De østlige indgåede aftaler har solidarisk hæftelse.
En vestlig underwriting en aftale: I en fast forpligtelse afsætningsgaranti, det gør underwriters hæfter solidarisk, men ikke i fællesskab. Hvis et syndikat medlem ikke kan sælge sin hele tildeling, skal kun han købe de usolgte værdipapirer.
I en direkte offentligt udbud selskabet sælger aktierne til affinitet grupper, der falder i denne kategori? Kunder, leverandører, distributører, venner, medarbejdere og andre medlemmer af Fællesskabet.
I en direkte offentlige tilbyder virksomheden placere sine aktier i hånden af dem, der er bekendt med virksomheden og kender virksomhedens produkt og forvaltning, og er mest tilbøjelige til at holde aktier længere, fordi de føler sig trygge med selskabets fremtidsudsigter for fremtiden.
Direkte offentlige tilbud er betydeligt billigere end IPOS og mest effektive for mindre tilbud, for store tilbud salgspersonale og kundegrundlag af en mægler forhandler er normalt nødvendigt.
Da gruppen affinitet er allerede bekendt med virksomheden og dens praksis det ikke lægge pres på selskabet til at ændre den måde, det gør business, og vil forblive loyale over for virksomheden på grund af det er forekomst i Fællesskabet.
DPOS er at foretrække frem for venturekapital finansiering, fordi det muliggør den nuværende administration til at udføre sin forretningsplan uden indblanding udefra. Når en lille virksomhed viser at en enkelt stor investor de tendens til at overgive friheden til at træffe alle beslutninger.
I en DPO ligesom anden metode at gå offentlig i dag revideret årsregnskabet er påkrævet, i modsætning til en omvendt fusion du vælger din aktionærer og du behøver ikke at beskæftige sig med lyssky, skrupelløse shell ejere.
Shell ejere som regel holde mellem 5-15% af de udestående aktier og er hurtige til at likvidere, og udover de har ikke en interesse i velfærd af selskabets aktiekurs. Selv hvis du indsætter en bestemmelse i den kontrakt, som de ikke kan sælge for et år vil de finde en måde at shorting bestanden og ødelægge aktiekursen.
Dette gøre DPO en foretrække indstilling selv for virksomheder, der ikke har behov for finansiering, men vil gerne gå offentlige. Hvis du er i form for virksomhed, der holder poster af kunden for at fakturere dem eller følg ups har du allerede et forspring.
Du skal kunne kontakte disse affinitet gruppe for at markedsandele til dem, en populære virksomhed, der har masser af klienten, men har ikke de kontaktoplysninger er ufordelagtigt, fordi det ikke er i stand til at kontakte sin kunde.
Der er andre måder at markedsføre virksomhedens lager for eksempel en medicinsk levering selskab kan prøve at kontakte læge i området eller ved at købe en postliste.
Men den bedste måde er når du har et fast forhold med din affinitet gruppe og er i konstant kontakt med dem, på mail, nyhedsbrev eller e-mail.
Engang en leverandør eller distributør kan ønsker at købe en interesse i selskab i orden bevarer business og holde konkurrenter fra at stjæle klienten.
En DPO kræver ikke altid reviderede regnskaber, men hvis du planlægger at gå offentlig skal du dem. Så skal du leje en revision firma. Et udenlandsk selskab skal bruge en certificeret International Accounting Firm.
En god advokat, der har erfaring med direkte offentlige tilbud, der er fortrolig med processen og ikke behøver at spilde tid på at undersøge og læring.
Du skal udarbejde salgs materiale, der giver en hel del oplysninger om virksomheden, du investorer mener, at din virksomhed har en fremtid.
Du bør altid have en forretningsplan, vil det vise investor at du har strategi for at gøre virksomheden lykkes og gør det et skridt på en gang.
Ved at angive datoer for gennemførelsen af hvert trin i din plan viser det investorerne at du har tingene under kontrol, men tillade nogen tid i tilfælde af at du må foretage justeringer.
Hvis du ønsker at tage din virksomhed offentlige derefter skal du indsende en formular SB med Securities and Exchange Commission, og en form 15c 211 skal indgives med NASD.
En DPO er et alternativ til en IPO eller tilbageføre fusion for en virksomhed, der ønsker at gå offentlig eller opnå finansiering, det giver virksomhedens ejer(e) at kalde skud i stedet for en underwriter eller en shell ejer.
Vi bistår virksomheder i går offentlige gennem Reverse fusion, DPO og hjælpe dem med at finde en underwriter, hvis virksomheden foretrækker og IPO.
Hvoraf den ene er rigtige for dig? Vi kan hjælpe dig med at beslutte.
Vi bistår virksomheder i går offentlige gennem Reverse fusion, DPO og hjælpe dem med at finde en underwriter, hvis virksomheden foretrækker og IPO.
For yderligere information besøg vores hjemmeside:
Email: josephquinones@genesiscorporateadvisors.com

2 thoughts on “Reverse fusion, IPO eller direkte offentlige udbud (DPO), hvoraf den ene er rigtige For dig?”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *