Hvordan jeg startede mit eget arbejde i hjemmet Internet Busines med meget lidt investering

Har du altid ønsket at arbejde hjemme? Har din egen virksomhed? Syntes ikke det var muligt? Ikke mere pendling i trafikken (plus benzinpriserne lige nu er latterligt). Ikke flere “business pÃ¥klædning” (arbejde i din jammies) og ingen mere Corporate America vejrtrækning ned din hals. Jeg syntes ikke det var muligt. Jeg havde altid været en pessimist. Syntes ikke jeg kunne gøre det. Ikke har viden eller færdigheder kræves.
Jeg havde arbejdet i rejse/customer serviceindustrien i 25 år. Jeg blev afskediget over to år siden efter 9/11. Jeg indsendt mit CV til utallige jobopslag med ingen svar. Naturligvis efter et stykke tid var jeg følelse uønsket, ubrugelig og deprimeret. Ingen jobmuligheder, ingen penge, ingen retning. Jeg har ikke kun behov for en indkomst, jeg havde brug for et formål, en grund til at komme om morgenen end katte og fugl skulle fodres.
Hvad skulle jeg gøre?
Pæren endelig kom i mit hoved og jeg indså, at jeg havde nogle ressourcer hjemme. En computer og internet adgang. Jeg surfet normalt nettet til shop
(shopping mind dig, kunne ikke råd til at købe) og spille computerspil for at fordrive tiden.
Jeg stødte på en mulighed for at tage undersøgelser online. Lød nemt nok og en $35,00 investering at få adgang til en database af undersøgelse sites kunne jeg begynde at tjene nogle penge. Jeg registreret med hver undersøgelse websted i denne database. En kedelig opgave! I to måneder tid en lavet $102.50 og $10,00 gavekort. Jeg var ikke kommer til at betale regninger med slags penge. Tilbage til det samme dilemma!
Hvad skulle jeg gøre?
Jeg begyndte at søge på internettet efter oplysninger om at arbejde hjemmefra. Til min forbløffelse er der utallige muligheder. Nu spørgsmålet ikke var hvis jeg kunne have min egen virksomhed, men hvilken slags virksomhed har jeg ønsker? Jeg er ikke en sælger! Jeg ønskede ikke at bekymre dig om lager, pakning, forsendelse, merchant regnskaber, osv. Jeg havde meget lidt penge til at investere, så min out-of-pocket udgifter ville være lav, virkelig lav.
Jeg fandt en hjemmeside, der tilbød mig mulighed for at starte min egen virksomhed med utrolig små omkostninger. Følgende lister hvad fulgte:
1. et domænenavn, der er registreret for $30,00.
2. hosting af min hjemmeside på en lav månedlig afgift af $24.95.
3. min hjemmeside blev oprettet gratis som medfølger en gratis auto responder.
4. jeg skulle deltage i fem affiliate programmer (tilmelding var gratis), som deres links ville blive lagt på min hjemmeside. Disse var nogle af de bedste affiliate programmer (betaler gode kommissioner med flere indtægtsstrømmen). Jeg fandt mange gunstige anbefalinger for dem på flere forskellige websites.
5. de fik straks mig i gang på hvordan man opbygger en hurtig postliste og hvordan man kan generere trafik til min hjemmeside.
6. jeg blev givet et home business tips nyhedsbrev, der går ud til min e-mail liste på daglig basis. Jeg behøver ikke at gøre noget, er det automatisk.
7. plus, er jeg forsynet med flere værktøjer, tips, ideer og strategier for markedsføring (fra kendte “Internet Marketing Gurus”), end jeg troede muligt. Alle gratis!
De har gjort forskningen og test for at vide, hvad der virker og hvad der ikke gør. Bare nødt til at følge deres eksempel. Disse folk giver dig trin for trin instruktioner. Gå til enhver internet markedsføring hjemmeside og se, hvor mange oplysninger er givet frit. Jeg tror du vil være så forbløffet, da jeg var og stadig er.
Nu ikke få mig forkert, der er nogle omkostninger. Men jeg taler et par hundrede dollars ikke tusindvis! Jeg har været overvældet med information, ideer, værktøjer og ressourcer!
Ingen gonna gøre det hele for dig. Du bliver nødt til at bruge tid på at lære og arbejde for at fremme din forretning. Pointen er, du har også mulighed for at have den bedste chef i verden, selv!
Handle nu, ikke vente, og få fat i et stykke af internettet boom for dig selv. Som jeg sagde før jeg var altid pessimist, men nu kan jeg se en halv fuld kop i stedet for en halv tomme en.

Debra Hamer tilbyder Home Business Tips nyhedsbrev, der afsættes til at hjælpe mennesker opdage de mest fremragende hjem business muligheder, værktøjer og tips på internettet. GRATIS abonnement på www.ProfitFromHomeBiz.com.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *