12 bedste cykelhjelm lys gennemgået & bedømt i 2021 – Btaoregon

Således den ydre shell dækker mere af hjelmen liner i forhold til Octal road hjelm, men med meget lille stigning i vægt, Det kan prale af ekstrem ventilation og aerodynamisk effektivitet, en unibody shell konstruktion og en EPS liner, samt POC’s aramid bro teknologi, som er en støbning proces, der spreder indvirkning kræfter over en større overflade og tilføjer strukturel stabilitet til hjelmen. Hans knæ skal være en lille smule bøjet og med begge fødder perfekt placeret fladt på jorden. Selvom Racemaster vejer et par gram mere end nogle af de andre hjelme inkluderet her, anmeldere siger, at de især gerne pasform af denne hjelm og “Garage Eyewear Dock”, der holder solbriller på bagsiden af hjelmen, og forhindrer kontakt mellem solbriller ‘tempel arme og brugerens hoved. Polstring inde er svedtransporterende at holde dit hoved køligt og sved guide pad design trækker fugt væk fra panden pad og væk fra briller.

Multi-use polycarbonat dækning passer over toppen af hjelmen, blokerer forsiden og side ventilationskanaler for at beskytte dit hoved mod regn og kulde eller, siger Lazar, “for at få en aerodynamisk fordel.” To sæt puder er inkluderet, så du kan vælge mellem superlight og komfort puder. Dette resulterer, siger Bontrager, i “en velafbalanceret, race-ready hjelm med den ekstra beskyttelse af MIPS for seriøse ryttere på udkig efter maksimal køling og en aerodynamisk fordel.” Med andre ord, denne hjelm kan du gå hurtigere, mens du holder hovedet koldt. Byggesten er en grundlæggende gave, der kan føjes til i årenes løb for at skabe slotte eller byer. Det har også aftagelig og vaskbar polstring og en LED-lys, der kan fjernes eller tilføjes med lethed. Nogle har spejl mounts, lys mounts, lys, højttalere til lyd, kommunikationsenheder, høreværn, udluftningsdæksler eller bunny ører.

For flere af mine cykling anbefalinger, har et kig gennem disse populære Outside Pursuits guide links: Bike Lights, Bike Racks, Bike Trailers. “Efterhånden som flere mennesker vælger cyklen som en transportform, bedre hjelm design er et af de værktøjer, der kan bruges til at løse det stigende antal cykelskader,” David Zuby, chief research officer på instituttet og en hyppig cykel pendler, sagde i en erklæring. Handsker kan hjælpe med at reducere nogle af friktionen på dine hænder, når du rammer ujævne stier og giver dig et bedre greb om styret på varme dage, høvding – https://cykelairbag.dk/ – hvor dine hænder kan blive svedige og glatte.

A: Vi forstår, at solrige dage kan bare tigge motorcyklister til at gå ud og drage fordel af det smukke vejr. Trace har 18 store ventilationskanaler “strategisk placeret til at skabe et indtag og udstødningssystem. ” Smith bygger også Trace med et AirEvac-system, der arbejder for at holde dine nuancer tågefri, mens du kører, og ventilationskanaler, der pænt sikrer dine briller, når du skal tage dem af efter skumringens fald. Cykelhjelme er specielt designet til din kørestil og disciplin, uanset om det er afslappet pendling, aggressiv downhill ridning eller brændende aero hastighed cykling. Dette hjælper med at gøre dig mere synlig for bilister og andre, når du kører på din cykel. Dette gælder både nat- og dagskørsel. Med hensyn til pasform og komfort, kan den bageste del af fastholdelsessystemet justeres op og ned ved hjælp af en nylon skralde, afhængigt af præference.

Strym hjelmen har også 16 ventilationskanaler strategisk placeret til at forbedre luftcirkulationen og et justerbart fastholdelsessystem, der giver en tilpasset pasform. Med hensyn til G1 MIPS, Touts Lazer sin lethed (235 gram), ventilation (22 ventilationskanaler, der skaber 8 procent mere luftstrøm over hovedet end ingen hjelm på alle!) og alsidighed (en Aeroshell, sælges separat forvandler vejhjelmen til en aero hjelm). Bontrager understreger konstruktionen af sin Velocis MIPS landevejscykelhjelm og forklarer, hvordan den testede både luftstrømmen og hovedtemperaturen i udformningen af hjelmen. Hjelmen er bevidst lavet til at se mindre stor end sammenlignelige dem, hvilket skaber en mindre profil, der passer lavere ned på hovedet. Hjelmen må ikke have interne projektioner eller uregelmæssigheder, der kan forårsage skade på bæreren i tilfælde af en ulykke.