Ikke råd til at gå på Pension indtil 7 år efter, at du er død? Tro om igen!

Fem strategier for at have penge nok til din drøm Pension (mens du stadig vejrtrækning)
De fleste mennesker tror, er alle pensionering handler om – at have penge nok til at sidde på dækket, spille golf og besøge børnebørnene. Men det er den gamle model–ikke dagens pensionering. Jeg tror, du kan revolutionere din pension, selvom du ikke kan regne med 80% af din nuværende indtægt når du stoppe med at arbejde. (Der er den hemmelige tal ifølge mange pensionering eksperter.)
En person, der fylder 65 i dag kan forvente at leve indtil alder 83, ifølge den os Bureau of Labor Statistics. Så, selvom du stoppe med at arbejde på den normale pensionsalder, du har fået næsten to årtier at fylde med ting, der virkelig betyder noget for dig. Og hvis du opgive traditionelle beskæftigelse før, du har fået endnu flere år til at nyde den tredje halvdel af livet. Den gennemsnitlige pensionsalder er i dag et forbløffende 57.
Jeg sagde ‘nyder’, og jeg mener det. For at gøre dette, skal du sætte dig selv helt og holdent i førersædet–beslutte, hvornår og hvordan du går på Pension, og hvem du vil være. Lad ikke andres definition bestemme din pension.
Så, begynde med at sætte det penge spørgsmål til side helt. Det er rigtigt. Bare glemme alt om penge og tage en god hårdt kig på det liv, du ønsker at leve. Starte journalisering, brainstorme med venner og familie, og drømmer meget. For inspiration, download pensionering igen Tool Kit Ebook på og følge linket efter link ideer og værktøjer til at hjælpe dig med at planlægge det perfekte pensionering for dig.
Ok. Så har penge noget med det at gøre. Nu er det tid at finde ud af præcis hvor meget du har og hvad du skal bruge. Måske opdager du, at du har penge nok til at gøre alt, hvad du ønsker at gøre. Tillykke!
Men hvad hvis du ikke? Vil du nødt til at arbejde indtil syv år efter, at du er død? Eller kan du stadig oprette pensionering af dine drømme? Selvfølgelig kan du. Her er nogle måder at få til at ske.
Først, skærpe din blyant og overveje, hvor meget er nok? Måske behøver du ikke at bo i det store hus og tage sig af alt der. Måske ville du elske at forenkle dit liv ved at leve ud af din RV, når du rejser i landet. Hvad kunne du downsize eller give slip på at købe dig en mere sorgløs tilværelse?
For det andet overveje supplerende indkomst. Vent et minut, ikke jeg bare sige du skulle til at stoppe med at arbejde? Tja, er der arbejde. Og så er der arbejde.
Larry var en kunstlærer i en urban high school for hele sin karriere. I pensionering, han fulgte sin passion for maleri og også meldt sig på en national Kunstforening nær sit hjem. Hans erfaring, entusiasme og organisatoriske færdigheder så imponeret direktøren at Larry var tilbudt en deltids stilling som vicedirektør. Selv om han har mindre tid til sit maleri, giver den supplerende indtægt ham luksus af en anden passion – regelmæssige ture til Italien.
Måske har du været passioneret om din hobby hele dit liv–gør træskærerarbejder, havearbejde, eller spille bridge. Hvad med en deltidsstilling som en havearbejde assistent om sommeren sælger dit arbejde på håndværk messer, eller at få certificeret som instruktør i bridge?
Tænk over hvad du elsker at gøre, de bedste tidspunkter i dit liv, hvad du aldrig havde tid til når du var at øge børn og arbejder på fuldtid. Hvis du elsker dyr, blive et kæledyr sitter. Overveje orden i en børnepasning center, hvis små børn glæde dig.
Prøv sæsonarbejde. Det er hvad Betty og Bob gør. De siger, de er «rewired,’ ikke «pensioneret.» Hver vinter, de lukker deres Maryland hjem, pakke op hendes hjem-baseret marketing forretning, og hovedet til Snowmass, Colorado. For de næste to måneder arbejder de for ski corporation–sammen med college børn fra Australien og et par andre par deres alder. Han parker biler og slynger ski på busser; hun hjælper familier planlægger deres ferie på feriekomplekset. Mindstelønnen de gør dækker grundlæggende udgifter, de hver får et årskort værd $1,799, og de arbejder kun et par dage hver uge. Resten af tiden følge de deres passion på skiløjperne.
Sæsonarbejde er tilgængelig på nationalparker, Fællesskabet faciliteter, og som rejser værter til eksotiske steder. Desuden er der masser af websteder, der specialiserer sig i senior beskæftigelse i pensionering igen Tool Kit Ebook.
Men hvis du virkelig ønsker at gøre mest muligt ud af den tredje halvdel af dit liv, overveje emballage, hvad du kender og deler det med andre. Det er, hvad Miriam gjorde. Efter 30 år med en vellykket terapi praksis handlet hun sit hjem for en West Coast lejlighed østkyst. Med sin opsparing og en smuk løsning fra sin eksmand levede hun det gode liv. Så en dag pengene var væk. Allerede i sin halvfjerdserne, hun tog sig selv op, pudset op en gammel passion, og begyndte at skrive psykologiske thrillere. I dag, gør Miriam flere penge, end hun gjorde under hendes andre karriere og hun har en meget sjovere.
Hvad vil det tage for dig at give slip på dine forældede overbevisninger om penge og pension og bliv inspireret til at revolutionere den tredje halvdel af dit liv?
Husk, at penge er blot en af de 15 must haves for en blomstrende pensionering. Samtidig tager ansvaret for dit liv, at have drømme for fremtiden, og et formål, der trækker dig ud af sengen om morgenen ikke er så mærkbare som, sige, er 1.3 millioner dollars i aktiver, de lige så afgørende.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *