Flygte til solrige Mexico – hjemme!

Kan ikke komme væk for en sydlige ferie i år? Ikke fortvivle–planlægger en solrig mexicansk stil genopfriskningskurser for din gårdhave indretning og nyde den festlige stemning af en hacienda i hjemmet denne sommer.

Som med alle andre udsmykning stil, har mexicansk indretning sin egen grundlæggende elementer.

Farve

Den dominerende farve i det solrige mexicanske udseende er gul – lyse, muntre og varme. Hvis du er heldig nok til at virke med en udendørs rum, der støder op en stuk hus udvendigt, overveje maleri stuk gule eller bløde terracotta. Ellers, mode vægge til dit space fra et hegn, en skærm eller et espalier malet en opløftende solrige nuance.

Accent gul med lyse blå eller levende turkis. Nuancer af terracotta, rød, orange og lyse pink er også populære.

Møbler

Møbler lavet af tunge træ ser mest autentiske i mexicansk stil udsmykning. Lille ru-hugget sideborde er velegnede. Hvis du ikke kan få tunge træmøbler, male simple træ folde stole lyse gul og blå.

Alternativt kan du bruge smedejern eller hamret metal møbler. Mexicanske indflydelse af disse materialer kan også bruges i gate hængsler eller tilbehør som lysestager.

Fliser

Mexico er med rette berømt for sine smukke fliser–enten ufærdige terracotta eller dem med hvadkosteretnyttag.dk fed glaseret mønstre af blomster eller andre objekter i nuancer af gul, blå og rød.

Overveje ler gulvfliser til at give en betonplade patio et frisk nyt udseende. Hvis fliser ikke er i dit budget, få kreative med maling, som vi gjorde på denne by balkon.

Hvis du er seriøs omkring den mexicanske look, flise Tag din udendørs plads med røde lerklinker.

Bruge farvestrålende fliser på en tabel eller en bakke. Bære terracotta tema med ler urtepotter.

Stof

Groft vævet naturlige fibre, bomuld duge eller vævet reb stol sæder, fungerer bedst i denne udsmykning ordningen.

Bruge en farvestrålende uld serape som en scatter mat, kaste eller “vægtæppe”.

Dette er den perfekte ramme for et reb hængekøje for denne eftermiddags-siesta.

Bruge stribet stof i primære farver til pude dækker og et nyt tag Roskilde.

Tilbehør

Accessorize dine mexicansk-stylet plads med smedejern lysestager eller gitter arbejde.

Fisk og fugl motiver (såsom haner eller papegøjer) er god, især hvis lavet af ler eller flise.

Bære de lyse farver i beplantning i dit space. Nasturtiums er ideelle til hængende kurve eller gitter du har installeret. Hvis du er voksende zucchini eller andre squash, overveje at plante dem i nærheden af terrassen, så at blomstrer tilføje til din atmosfære.

Hvis du ønsker at komme væk fra gule i dine blomster, bruge bougainvillaea, pastel valmuer eller Bredbladet grønne områder såsom yucca planter.

Bunke en reb kurv med abrikoser, guavabær eller pærer. Alternativt, kan du foretage overdimensionerede papir fejres replikaer eller maling træ yard-salg frugter.

Prøv et par af disse ideer og før du ved af det, vil du nipper margueritas og knasende tortillas i din helt egen mexicanske gårdhave.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *