En læge undskyldning giver en voksen en pause fra arbejde

En lille pres og stress er nødvendigt at anspore en person. Men for meget pres kan hæmme undersøgelse grænserne for en teenager. Så hvorfor ikke prøve det?

Der er flere tilfælde, hvor en voksen har brug for en pause fra arbejdet. Listen er aldrig udtømmende. Der er børnene, de tilsyneladende uendelige pres som din chef giver dig, notaer hen til honorere og nødvendigheden at behage din ægtefælle. Ville det være bare dejligt at bare sætte alle disse spørgsmål ned og gå, tilbringe en dag på stranden? Eller måske du bare kan sove hele dagen på grund af alle disse overvældende pres.

Kort sagt, ved nogle arbejdsnarkomaner bare ikke, hvornår de skal sætte deres arbejde ned. Fristerne er absolut vigtigt. Men din sundhed er lige så vigtigt. For at tilstrækkeligt opretholde din sundhed, alt du behøver er en læge undskyldning. Men, hvis du vælger at fortælle din virksomhed, at du ikke vil være at gå på arbejde i dag, fordi du har en migræne, chancer er at din superior plejer være meget glad for. Økonomien i øjeblikket ikke gør meget godt, så vi ved, at vi ikke har råd til at miste vores job. Den bedre måde at opnå en dag ud vil være at få en falsk læge Bemærk at bevise at du er lægeligt syg til at deltage i arbejdet.

På denne måde fortæller du din overlegen at du ønsker at gå på arbejde. Men du kan ikke, fordi du er syg!

Nogle voksne kan ikke udføre under pres. De har en stor tendens til at ville hurtigt udføre deres opgaver på én gang. Som man siger, “Mere hastværk er lastværk.” En falsk læge note kan hjælpe dig tænke godt Hvornår du har lidt tid til at berolige.

En falsk læge undskyldning er en fremragende måde at give dig selv en pause, mens du give dig selv tid til at sortere dine opgaver på arbejdspladsen. For mennesker, der arbejder, der er altid nært forestående frister at opfylde. Nogle gange, når disse arbejdstagere er også forvirret, er en god måde at komme ud af denne klæbrig situation at bare få en læge undskyldning.

For erhvervsaktive voksne er der nogle situationer, som du ved, at du bare skal undgå. For eksempel, hvis du ved, at din chef er ved at skælde alle i din afdeling den pågældende dag for afdelingens ekstremt dårlig præstation i sidste måned, er det en god idé at have en falsk lægeerklæring til at bevise dit fravær.

Afslutningsvis vil jeg sige, er der simpelthen for mange fordele når du får en falsk lægeerklæring. Du nødt bare til at bruge det korrekt at nyde dens fordele.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *