Badeværelse Remodel – planen

Planlægning af et badeværelse omforme? Hvert hjem projekt af denne karakter kan opdeles i 5 forskellige trin. Efter gennem hvert trin vil hjælpe denne ofte forvirrende proces være mere fornuftigt og producerer et bedre resultat.

Badeværelse Design

Spørg dig selv spørgsmålet: “Hvad vil jeg har når jeg er færdig”. Lig planlægning en biltur, en vellykket bygge projekt begynder med en effektiv vision af, hvad du ønsker. Dette trin er vigtigt, selv hvis du agter at hyre en professionel til at udføre jobbet murer .

At vælge hardware og materialer

Hvert badeværelse remodel varierer i niveauet for arbejde og bekostning involveret. For at spare lidt penge kan du overveje lakering en balje i stedet for at erstatte den. Ofte gange en lakering badeværelse vil badekar koste mindre end halv pris af erstatte den. Gamle badeværelse Forfængeligheder og dræn er ofte den gnist, der antænder badeværelse remodeling proces til at begynde med. Bruge tid på den hardware butikken for at få nogle hurtige ideer om forfængelighed, bøtter og brusere murer svendborg.

Når du vælger en forfængelighed, overveje:

Opbevaringsområde – er forfængelighed designet på en sådan måde, at du skal bruge alle de tilgængelige plads

Skuffe plads vs skabsplads – Tag et kig på din nuværende “beholdning” af ting – du behøver mere eller mindre skuffer til praktisk opbevaring

Integreret vask – en forfængelighed med en integreret vask vil gøre hurtig rydde op i et snuptag.

Projektbudget

Uanset om du finansiering af dit badeværelse remodel eller betale kontant indstilling en fast og realistisk budget vil hjælpe dig gøre andre beslutninger. Ved hjælp af en professionel vil give det bedste resultat for de penge du bruger. Du kan overveje at gøre nedrivning og forberedelse arbejde selv for at spare lidt penge.

Opdele og erobre – (uddelegere 3tilbudmurere.dk arbejdet)

Før du starter dit projekt lave som komplet en liste som muligt vedrørende de opgaver, der er involveret. Hvis du bruger en entreprenør, kan du diskutere med dem hvordan du effektivt kan være involveret til at reducere udgifterne uden “at komme på måde” af et godt stykke arbejde.

Start!

Selv om planlægning er en afgørende begyndelse til et vellykket projekt, vil intet ændre indtil du begynder processen. Så komme i gang allerede!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *