12 tips til at få mest værdi fra pengestrømsopgørelse 101 spil

Robert Kiyosakis pengestrømsopgørelse 101 spil er en fantastisk læringsredskab. Følgende tip er blevet udarbejdet, således at du kan få mest muligt kan du eventuelt fra spillet. Disse tip gælder til det virkelige liv, så hold jeres hoveder op.
1. må ikke snyde. Formålet med spillet pengestrømsopgørelse 101 er for dig at lære, så hvis du snyde dig lære at snyde. Hvorfor gøre penge ulovligt når det er så nemt at gøre det lovligt?
2. læs reglerne. Især bør du læse den tre-timers millionær brik på bagsiden af pengestrømsopgørelse 101 regelbog. Se også Robert Kiyosaki’s Hot Tips side, der kommer med spillet. Ved den juridiske side af tingene og lytte til råd fra fagfolk.
3. find elever til at spille det med. Finde folk, der ønsker at lære mere om investering og penge at spille med. Det er helt anderledes at spille med mennesker med de samme penge og finansielle interesser, end familie og venner, der spiller med dig, fordi ingen andre ønsker. Nogle handling er bedre end ingen, men endnu bedre er nogen motiveret til handlingen for hans/hendes egen personlige grunde.
4. ved der kommer altid en anden aftale. Hvis du ikke har fået interessen for et tilbud på dette øjeblik, ved, at den næste aftale af årtiet er rundt om hjørnet (eller det næste kort i bunken).
5. undersøge dine muligheder. Lad ikke en mangel cash lade dig ud af gode tilbud. Der er andre folk i spillet, der kunne være interesseret i tilbud kun du har fået adgang også.
6. Lær at dele. Andel tilbud – opdele omkostningerne og tilbagelevering hvis du føler dig risikoen for låne penge er for stor.
7. forstå kraften af gearing. Hvis denne $1 aftale kommer og du ikke har nogen penge, låne, hvis du skal, men tage det. Dette er blot ét eksempel på hvordan du kan udnytte bankens penge for ekstraordinære afkast.
8. har backup i en regnemaskine. Ja, du måske kender din Summer ganske godt, men det gør ikke ondt for at have en handy til vurdering af hvor lang tid det vil tage dig til at komme ud af rotteræset Lommeregner.
9. forstå potentialet i grå områder i reglerne. Ja, regler og love ikke dækker alt så der kan være nogle smuthuller. Men snarere end at bruge smuthuller, oprette en kontrakt, der mindst to parter kan enes om at det er en win-win situation for begge. Ser ikke manglende regler som en hindring, men snarere se det som en mulighed.
For den avancerede spiller:
10. spille det rigtige. Ændring af jobkort til de faktiske job, at nogle af dine pengestrømsopgørelse cirkel medlemmer har og se, hvordan forskellige mennesker ville få ud af din økonomiske situation. Eksempel: Jobtitel – butik kassen degnen, løn $1.500, afgifter $300, månedlige cash flow $150, osv.
11. spille det virkelige II. Ændre kortenes Big Deal, lille Deal, Doodad og markedet for at afspejle situationer, du har været i personligt, eller hvor du måske lander i. Eksempel: Markedet kort – mister alle aktiver på grund af tvister; Doodad – Køb nye computer for $1.000 månedlige udgifter går op med $150; Lille deal – Køb lager i en virksomhed, små-cap (marked kortet kan enten firdoble dine penge eller miste din hele investering); etc.
12. undervise og lære. Der er altid nogle område, hvor du vil være bedre end andre – hvorfor ikke du lære dem, hvordan de kan få bedre på den. Give og modtage. Tillade andre at lære dig i områder, hvor de er mere kvalificerede end dig.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *